HAUGESUND: Stephen Ivar Huglen var et kjent ansikt på Indre kai i Haugesund. Haugesunderen døde brått tirsdag 7. februar. Han ble 50 år gammel.

Stephen var en himla fin type. Jeg ble kjent med ham på Flytten tidlig på 2000-tallet og han var fast inventar i Cafe MM-miljøet. Der passet vi alle sammen på hverandre, sier DJ Rune Andre Ristesund.

Han beskriver Huglen som en god venn.

Jeg husker da jeg var på Hustad leir under silviltjenesten. Stephen var den eneste som ringte meg daglig og lurte på hvordan jeg hadde det, sier Ristesund.

Stephen Ivar Huglen gikk på Solvang skole, Haraldsvang ungdomsskole og på Skeisvang videregående skole. Han var en del av flere ulike quiz-lag på byens etablissementer, og engelsk fotball var et av flere interessefelt.

Klubben var West Ham United.

Stephen Ivar Huglen kunne observeres på uterestauranten til Brasserie Brakstad eller Mack-kjelleren med en Cola og en murstein av en bok i fanget.

Stephen var fast inventar på samtlige steder på Indre kai. Han startet hver dag med en Cola ved Kråkereiret og jobbet seg bortover. Han var velkommen over alt, minnes Ristesund.

På Facebook er det mange som minner Stephen Ivar Huglen.

Artist og kulturarbeider Helge Toft skriver:

Det fantes ingen som deg Stephen. Haugesund har mista ennå ein nydelige personlighet.

Musiker og lektor Frode Qvale skriver:

RIP Stephen. Jeg kommer til å savne de fine telefonsamtalene våre, kunnskapen din, å bli knust i "Trivial Pursuit" og mye, mye mer.

Kunstner Brian Wallace skriver:

A real character and good soul.

Stephen Ivar Huglen bisettes førstkommende fredag i kapellet på Vår Frelsers gravlund.